00 386(02) 252 21 82 >>> DRUŠTVO GLUHIH IN NAGLUŠNIH PODRAVJA MARIBOR Trubarjeva ul. 15 2000 Maribor <<< dgn.maribor@gmail.com

Pozdravljamo vas na naši spletni strani, kjer si lahko ogledate celotno razpisno dokumentacijo javnega razpisa za oddajo stanovanj v najem na različnih lokacijah po vsej Sloveniji. Čistopis javnega razpisa, celotno ponudbo stanovanj, vse pogoje najema in prijave, kot tudi termine oddaje prijav in izborov si lahko ogledate s klikom na zavihek razpisna dokumentacija.

Prednost pri izboru najemnikov imajo mlade družine, družine z osnovnošolskim otrokom, družine, mlade osebe in ostali. Sklad stanovanja sproti oddaja prosilcem do oddaje vseh stanovanj po pogojih iz razpisa, posebnem protokolu izbora najemnikov s pomočjo posebnega računalniškega programa in so predstavljeni na spletni strani Sklada.

Vljudno vas vabimo, da si ogledate celotno razpisno dokumentacijo na http://www.najem.stanovanjskisklad-rs.si, v primeru dodatnih informacij pa nas lahko tudi pokličete ali nam pošljete vprašanje na elektronski naslov ssrsinfo@ssrs.si. Veseli bomo vseh vaših morebitnih konstruktivnih pripomb, ki jih bomo z veseljem proučili in poizkušali čim bolj upoštevati pri nadaljnjih usmeritvah.

Odaja

Poiščite stanovanje

http://www.najem.stanovanjskisklad-rs.si/

Oddaja

Javni razpis za oddajo stanovanj v najem 24.10.2022

https://ssrs.si/wp-content/uploads/2022/11/Javni-razpis-za-oddajo-stanovanj-v-najem-24.10.2022.pdf

Share this…
(Skupno 107 obiskov, današnjih obiskov 1),
Dostopnost