00 386(02) 252 21 82 >>> DRUŠTVO GLUHIH IN NAGLUŠNIH PODRAVJA MARIBOR Trubarjeva ul. 15 2000 Maribor <<< dgn.maribor@gmail.com

Spoštovani,

kot magistrski študent Fakultete za Logistiko, Univerze v Mariboru pripravljam raziskovalno delo, kako pojav sodobnih mikromobilnostnih sredstev vpliva na varnost in splošno počutje ranljivejših udeležencev v prometu, kjer se osredotočam predvsem na osebe s senzornimi in gibalnimi ovirami, vsled tega bi vas vljudno prosil, če je možno da posredujete spletno anketo svojim članom oz. društvom in jih prosite za rešitev le te, da se pridobijo čim bolj ažurni podatki, ki bodo tudi v pomoč pri načrtovanju infrastrukture v prihodnje? Pripravili smo tudi kratek nagovor, ki bi se poslal članom v reševanje:

———

Z razmahom mikromobilnosti, še posebej e-skirojev in sorodnih vozil, v urbanih središčih opažamo vedno večjo stopnjo nevarnosti za ranljivejše udeležence. Osebe s senzornimi ali gibalnimi ovirami so tukaj še posebej izpostavljene, zato smo se na Fakulteti za logistiko UM s študentom Branetom Neuholdom v okviru raziskovalnega dela lotili pregleda, kako pojav sodobnih mikromobilnostnih sredstev vpliva na varnost in splošno počutje ranljivejših udeležencev v prometu.

Na podlagi tega vas vljudno prosimo za sodelovanje v anketnem vprašalniku, kjer vas bomo povprašali po vaših izkušnjah v vlogi udeleženca v mestnem prometu, ne glede na to, ali tovrstna sredstva uporabljate, spadate v skupino ranljivejših udeležencev, ali pa ste samo udeleženec v prometu. Anketa je popolnoma anonimna, pridobljeni podatki se bodo uporabili izključno v raziskovalne namene. Reševanje vam bo vzelo med 5 in največ 10 minut časa.

Anketa je dostopna na sledeči povezavi: https://1ka.arnes.si/a/8232ed24

Hvala!

Brane Neuhold

Share this…
(Skupno 38 obiskov, današnjih obiskov 1),
Dostopnost