Ni zadetkov
Iskane strani ni mogoče najti. Poskusite z drugačnimi iskalnim nizom ali uporabite navigacijske menije.
Ni zadetkov
Iskane strani ni mogoče najti. Poskusite z drugačnimi iskalnim nizom ali uporabite navigacijske menije.
Ni zadetkov
Iskane strani ni mogoče najti. Poskusite z drugačnimi iskalnim nizom ali uporabite navigacijske menije.
Ni zadetkov
Iskane strani ni mogoče najti. Poskusite z drugačnimi iskalnim nizom ali uporabite navigacijske menije.
Ni zadetkov
Iskane strani ni mogoče najti. Poskusite z drugačnimi iskalnim nizom ali uporabite navigacijske menije.
Polnjene bučke z zelenjavo, šunko in sirom
Sestavine za 10 – 15 ljudi 9 bučk 5paprik 5 korenčkov 4 čebule 2 stroka česna 2 veliki kisli smetani 18 rezin sira sol, poper, vegeta 2 kg riža Priloga: Dušen riž Priprava: Najprej bučke prerežemo po dolžini in jih izdolbemo ter posolimo, da odteče voda. Nato na olju...
Pečene piščančje krače z mladim pečenim krompirjem in solato
PEČENE PIŠČANČJE KRAČE Z MLADIM PEČENIM KROMPIRJEM IN SOLATO Sestavine za 10 – 15 oseb 4 kg krompirja 3 kg piščančjih krač olje ali mast začimbe sol, 2 kg solata Priprava: Krompir olupimo in speremo, narežemo na krhlje, v večji skledi začinimo s soljo poprom ali...
Hladna testeninska solata z sezonsko zelenjavo
HLADNA TESTENINSKA SOLATA Z SEZONSKO ZELENJAVO Sestavine za 10 – 15 oseb 3 kg testenin po želji 2 l majoneze 0,5 l kisle smetane sol, poper bučno olje zelenjava: sveža paprika, paradižnik, vložene kisle kumarice …. Priprava: Testenine kuhamo v slani vodi, v...
Rižota s šampinjoni in mesom
Kuharsko delavnico vodi: Mira Meš Pivec Prostovoljci: Andrej Trifunovič Rižota s šampinjoni in mesom Sestavine za 10 – 15 oseb: 2 kg riža 1 kg šampinjonov 1 kg mesa po želji ali pizza šunke 1 kg korenčka 3 – 4 čebule česen šetraj sol, poper vegeta olje ali mast...
29. 5. 2018 Krompirjev golaž, vroče maline in sladoled
Kuharsko delavnico vodi: Mira Meš Pivec Prostovoljci: Andrej Trifunovič KROMPIRJEV GOLAŽ VROČE MALINE IN SLADOLED Sestavine za 10 – 15 oseb: 3 – 4 kg krompirja Čebula Česen ajvar sladka paprika sol, poper vegeta olje ali mast PRIPRAVA: Na masti narahlo popražimo...
17.4. 18 Boranja z zličiki
Kuharsko delavnico vodi: Mira Meš Pivec Prostovoljci: Andrej Trifunovič BORANJA Z ŽLIČNIKI Sestavine za 10 – 15 oseb: 3 zelene fižole 1,5 kg mesa (goveje, svinjsko) sveža zelenjava: korenček, paprika,paradižnik paradižnikov koncentrat čebula sladka paprika šetraj,...