00 386(02) 252 21 82 >>> DRUŠTVO GLUHIH IN NAGLUŠNIH PODRAVJA MARIBOR Trubarjeva ul. 15 2000 Maribor <<< dgn.maribor@gmail.com

V soboto, 17. julija 2021, se bo na Lavričevi koči na Gradišču marsikaj dogajalo. Poleg že znanih akcij (GSPK, GOGO, SSOV, SSP po SPP in AMA) bo tudi dogodek DREVO POVEZANOSTI, ki se bo odvijal v prostorih koče in pri koči.

MARKULLAND
Ob 10. uri in ob 17. uri bo Martin Kulda, gluhi ljubiteljski zoologist iz Češke, predstavil dve živali, ki sta po njegovem mnenju za današnji čas pomembna. Dogodka bosta tolmačena v slovenski znakovni jezik in slovenski jezik. Predavanje bo trajalo dve uri. Dobrodošli ste vsi. Zaželjen je prostovoljni prispevek za spremljanje njegovega predavanja. Za rezervacijo sedeža se prijavite tukaj: https://forms.gle/RYXtkFtUqprkNb5V6

GLUHI TALENTI
Gluhi podjetniki, gluhi ustvarjalci bodo se predstavili na stojnici, ki bo pri koči. Predstavitev bo trajala od 13. do 15. ure.

DELAVNICA ZA OTROKE
Učenje znakovnega jezika, poligoni in druge igre za otroke. Vabljeni so vsi otroci. Delavnica bo trajala od 14. do 16. ure.

POHOD
V nedeljo, 18. julija 2021, bomo imeli pohod. Zbor je ob 8. uri pri Lavričevi koči, iz koder vas bo vodja MOOSHribi popeljal po Lavričevi poti.

Akcija Gluhi strežejo v planinskih kočah bo oba dneva potekala od 9. do 15. ure.

Vabljeni!

Share this…
(Skupno 38 obiskov, današnjih obiskov 1),
Dostopnost