00 386(02) 252 21 82 >>> DRUŠTVO GLUHIH IN NAGLUŠNIH PODRAVJA MARIBOR Trubarjeva ul. 15 2000 Maribor <<< dgn.maribor@gmail.com

Spoštovani člani in članice društva,

18. 7. 2018 na 4. izredni skupščini društva sem bila izvoljena za predsednico društva do leta 2020.

Zavedam se velike odgovornosti, ki je pred mano ob prevzemu funkcije.

Pred nami je veliko dogodkov; 85. obletnica društva (tiskovka, dan odprtih vrat, proslava), 8. mednarodni turnir v odbojki na mivki, Državno prvenstvo balinanje-ekipno v Mariboru, Mednarodni dan gluhih v Ljubljani, Praznik slovenskega znakovnega jezika in številne druge aktivnosti ob koncu leta; novoletno srečanje, dedek mraz, Liga prvakov futsal 2019 v Nemčiji.

Še naprej bomo pomagali vsem uporabnikom v vseh naših posebnih socialnih programih (svetovanje in pomoč ter družabništvo, informiranje, pomoč na domu, ohranjevanje zdravja, šport in rekreacija, kultura), ki so namenjeni gluhim, naglušnim, gluhoslepim in osebam s polžkovim vsadkom.

Potrebno se bo še naprej boriti za individualne pravice invalidov sluha in jim omogočiti enakopravno vključevanje v življenje in delo v družbi.

Zagotoviti moramo stabilno in večje sofinanciranje FIHO-a in občin, v javna dela vključiti brezposelne gluhe in naglušne člane.

Vse to prinaša veliko odgovornost in potrebo po sodelovanju vseh članov in zaposlenih društva.

Vemo, da so športniki naš največji ponos in dosegajo velike uspehe, tudi pri drugih aktivnostih smo zelo uspešni in smo lahko ponosni na svoje društvo in člane.

Zato, da bomo v društvu uspešno izvajali aktivnosti, pa še naprej potrebujemo vašo pomoč in aktivno podporo članov, sodelavcev in prostovoljcev.

Želim vas poslušati, se pogovarjati z vami, delati skupaj z vami in podpirati drug drugega.

Lep pozdrav,

Ernestina Savski, predsednica

 

 

Share this…

(Skupno 123 obiskov, današnjih obiskov 1),
Dostopnost